Helgens utmaning!

Så är det fredag kväll och det krävs en aktiv insatts för att inte somna. När klockan ringer 05.27 och man hoppar i vattnet 05.58 för att simma syraserie så är det helt ok att vara trött på kvällen. Simningen börjar lossna lite, säger inte att jag är snabb men det går åt rätt håll. 7×50 från pass i morse och några 50:or landade på runt 27.6 – 27.7 när jag väl simmade frisim. Försökte mig på fjäril också på ett par utan framgång. 

Blir inget långt inlägg ikväll men tänkte ge er en utmaning som jag i min tur fick av min kära kollega David Windisch.

Utmaningen lyder:

Ställ löpbandet på din tröskelfart +- och samtidigt ställer du lutningen till 15%. Sen är det bara till att springa så länge du klarar. 

OBS! Ramla inte av löpbandet mot slutet.

Denna veckan klarade jag 1.08 på 3.45 fart och mådde som jag förtjänade efteråt. 3.45 är kanske något för långsamt egentligen för att vara min tröskelfart. Men det var den hastigheten jag började dessa dumheterna på därför fortsätter jag med 3.45 tempo.

Så upp på löpbandet och se hur länge du klarar.

Till er som kör min vättern denna helgen. Kör hårt och lycka till.

Ciao