Glad midsommar och uppdatering!

Glad Midsommar och uppdatering!

Först och främst vill jag tacka för allt arrangemang kring förra inlägget. Det värmer både mig och Odd att folk vill sprida denna vidriga historia så vi kan få ett bättre klimat på vägarna.

Bara för att uppdatera lite så har Odd fått komma hem och får återhämta sig i hemmamiljö. 

Dock något som är totalt sjukt är att gärningsmannen blev släppt från häktet igår kl 13.00!!!!!

Jag kan på tok för lite om lagar och reglerverket för att uttala mig men det känns för jävligt. 

Hon som körde på mig fick iallafall ett straff även om hon stannade efter olyckan och visade empati över det hon hade gjort. Sen att straffet var skrattretande var en annan femma och en helt annan historia.

Personen som körde ner Odd ska sitta frihetsberövad till han fått sitt straff i min mening. Men som sagt det är bara vad jag tycker utan att veta alls hur det går till.

Hans bil och Odd cykel är beslagtagna iallafall så hoppas mer bevis kan komma fram.

Till något roligare och vet ni vad det är? Jo det är att springa uppför. Det än nästan lika härligt som att cykla uppför. Det är nästan så jag känner mig som en löpare då jag kan hålla bra driv uppför även om det blir brantare och brantare. Kan vara bra en egenskap att bibehålla ett år till 🙂

Varför då? Ja det får ni veta imorgon. 🙂

Nu firar vi midsommar och njuter av en helg med skön träning på lugna vägar.

GLAD MIDSOMMAR och givetvis CIAO!