Swissman 2021?!

Hade allt varit normalt så hade jag suttit nere i Schweiz just nu med en kall öl och en TOTALT sönderkörd kropp men med ett leende. Inte för att slå mig själv för bröstet eller vara kaxig men jag tror att Swissman hade passat mig perfekt.

Swissman skulle även satt punkt för en lång elitkarriär som har gett mig så enormt mycket. Om den har varit framgångsrik det vet jag inte, men jag har fått uppleva så enormt mycket och det är jag tacksam för.

Triathlon satsningen har väl inte gått på räls om man säger så 🙂 

Men det jag lyckades åstadkomma både på landsvägscykeln och i vattnet är jag iallafall stolt över.Men ska det sluta så här? Ska jag sitta i en stuga och drömma om hur det hade kunnat gå i Schweiz.

Givetvis kan det inte bli slutet, det är inget värdigt slut. Även om ni ska veta att jag hade sett framemot att ”gå i pension”.

Corona har satt sina spår på så många plan men det jag kan påverka ska skiten inte komma åt.

Därför blir det en förlängd satsning till nästa år med vissa restriktioner fastslagna från högre ort 🙂 Men får tacka högre ort för att jag får fortsätta leka med de bästa ett år till. 

Nu har jag god tid på mig att trycka upp tävlingsdräkt, bygga ihop en ny Argon 18 cykel och förbättra min löpning. Ja den kan iallafall inte bli sämre 🙂

Så ses vi på vägarna, på stigarna och i bassägen 1 år till.

Tro mig det ska bli ett fantastiskt år med en massa dumheter längs den nya vägen.

Nu kör vi, VAI VAI VAI.