Mina adepter piskar mig och inspirerar!

Det har varit en bra vecka med träning och kunde märka att benen var något tunga igår på distanspasset. Att få till en bra mängd träning är inget superproblem, problemet är att få till bra återhämtning med 2 aktiva barn 🙂 Återhämtningen är minst lika viktigt när man kommer upp i en bra mängd träning.

Dock hade jag ett misslyckande under veckan. Har utmanat en av mina adepter på 5000m på löpbandet. Hon är en duktig löpare som springer milen på sub 39.30. Så för att få till lite “tävling” i vardagen så kom vi fram till denna utmaningen. För att vinna så är jag tvungen att springa på 15.20 på 5000 meter, vilket då är 2.5 min snabbare än henne. Dock valde jag helt fel dag att springa dessa 5000m. Jag hade simmat 4600m OW innan och kunde märka att benen inte riktigt var med mig när jag började springa. Så efter 3 km så klev jag av och hade då sprungit dessa 3000m på 9.27. Det tog ovanligt lång tid innan jag kunde andas normal. Kan jag skylla på dålig ventilation där bandet stod? 🙂

Men skam den som ger sig, ska göra ett nytt försök nästa veckan för att försöka ta hem denna kampen.

Något annat som dock är mer glädjande är att tävlingarna så smått börjar att röra på sig. om 2 veckor är det dags för tempo SM och det är enormt inspirerande att lägga träning till mina adepter som ska köra. Ser fram vad de kan åstadkomma 🙂

Sen har jag en adept som ska köra något så coolt som UltraTri Sweden som börjar på fredag. Där kommer att komma ett inlägg om detta under veckan som kommer. Jag är nog minst lika nervös som min adept. Ska bli otroligt roligt att följa honom.

Nu väntar dock finpizza. Vad slår en pizza som är gräddad i en vedeldad ugn? Nej just det. 🙂

Ciao