Mikkeller CC Ride 310km EDT

Nu kommer ett otroligt coolt event 🙂 

Cykla från Malmö till Göteborg under öltillverkaren, Mikkeller´s flagg. Ett gäng startar från Malmö (Moriskan Mikkeller pop up) och ett gäng startar från Warpigs i Köpenhamn. Vi möts utanför Helsingborg och kör tillsammans till Stigbergets i Göteborg där det givetvis serveras en Mikkeller öl.

Så enkelt sagt kör vi från Malmö till Göteborg för en öl. Men inte vilken öl som helst…!

Gänget som startar från Danmark är från Mikkeller cycling club samt mina kollegor på Argon 18.

Där kommer finnas en bil som kör efter för att ge bästa möjliga support samt att dokumentera det hela. Dock är fikastoppen och vätskestoppen något man själv får bekosta.

Vill man så kan man ta ett tåg hem direkt efteråt. Annars är där hotellrum till vettiga priser som man själv får bekosta.

Ett 4-manna rum kostar ca 1800kr. Vill man att vi ska hjälpa till med bokning av hotell så meddela mig senast 29/7. Sen tar man tåget hem på söndagen. När man gör detta väljer man själv.

På vägen mot Göteborg så kommer vi möta ett gäng från Argon 18 butiken Art-V. Som kommer hjälpa till med farthållningen mot slutet.

Läs mer om detta och anmäl er HÄR

Känner man att man inte orkar cykla så letar vi efter en som kör bilen. Argon 18 bekostar hotell, tågbiljetten hem samt mat. Så se det som en liten bekostad mini semester. Hör av er till mig om någon är intresserad av detta.

Så tveka inte att vara med på något riktigt coolt tillsammans med Argon 18 och Mikkeller Cycling Club.

Tycker man detta är ett coolt event så får man gärna dela det. 🙂

Sen håll ögonen öppna under nästa vecka för då kommer jag åka runt till våra Argon 18 butiker runt om i Sverige.

Ciao