Kroppen 75% – Lördag 100%

Äntligen så börjar kroppen återgå till någon typ av normalläge efter helgens plågeri. Eller rättare sagt lördagens plågeri. Hade jag klivit av vid 34 km så hade nog återhämtningstiden halverats men nu gjorde jag inte och smärtan i benen fick sitta i ett par dagar extra. 

Fick några lugna timmars cykling igår och 1 timmes simning i en bassäng där isbjörnarna simmade på banan bredvid. Man kan säga mycket bra om Svedalabadet men temperaturen i bassängen en gråmulen dag är inte att leka med. Med det kanske gjorde att jag förbrände glassen jag precis i smyg slukade. Kajsa hade köpt ett paket till barnen men snyltade på en 🙂

Denna veckan blir en väldigt lugn vecka med tanke på att det blir 310 km cykling på lördag. Med tanke på sällskapet så gäller det att ha fräscha ben. Sen finns det ingen anledning till att pressa kroppen när där förmodligen inte blir någon riktigt tävling under året.

När vi ändå är inne på det så tog det bra fart efter mitt förra inlägg och laguppställning från Malmö på lördag är nästan klar. Coolt att 2 företag som Mikkeller och Argon 18 har lyckats skapa en hype kring cykling och gemenskap. Mikkeller cycling club finns runt om i världen likt deras running club och på lördag läggs Malmö och Göteborg till den fina samlingen.

Det som saknas inför lördagen är en fotograf som kan följa med från Malmö till Helsingborg eller ännu heller hela väg till Göteborg. Men första biten hade varit guld värd. Vet du någon eller är fotograf själv så hör gärna av dig. patrik@unitedcycling.com

Nej, nu får det bli en kaffe så hade kvällen blivit komplett. Glass och kaffe 🙂 

Ciao