Dry up and Cheers Göteborg Tour!

Igår ringde klockan 05.05 och som vanligt när klockan ringer mitt i natten så tänker man samma tanke, VARFÖR?

Men igår var en av dagarna då svaret var solklart. 315 km i sol med fantastiska cyklister och med en grym avslutning. Kl 07.00 rullade vi från Moriskan i Malmö mot Helsingborg för att möta upp mina danska kollegor. Vi var i så pass bra tid att vi kunde svepa en dubbel espresso i strålande solsken nere i hamnen. Därefter anlände danskarna och cyklarna riktades mot Göteborg. Det är en härlig känsla att sitta på hjul i + 40km/h och bara rulla med. Vi hade lagt in ett par korta effektiva stopp med cola och mackor. Vi hade lite problem i Varberg då tydligen halva staden är en byggarbetsplats men tills sist löste vi det också. Vi ville ha våra 2 bilar med oss till Göteborg.

Norr om Varberg mötte vi våra vänner från Art-V och körde de sista 80 km tillsammans. Givetvis blev det lite extra hets mot slutet men det är bara extra trevligt efter +300 km 🙂

Snitt watten slutade på 194 och hastigheten på 34,2 om jag inte minns helt fel.

Kvällen avslutades på Haga Bio Cafe med 2 (kanske 3) goda kalla Mikkeller öl och dagen kunde inte ha blivit bättre. Måste säga att det kan ha varit en av de bättre cykelrelaterade dagarna någonsin. Det blev en helt magisk dag och att cykla från A till B är något helt speciellt. 

Nu sitter jag och tar en kaffe i Göteborg lite sliten efter både all planering men även efter den långa dagen igår.

Men ge mig idag så ska jag nog vara på benen imorgon då Argon 18 Sveriges demo tur påbörjas.

Ciao