Upp till Göteborg för en öl!

Så ligger den uppe, texten om vår fantastiska cykling till Göteborg för att tillsammans i cykelglädjens tecken ta en öl. 

Det är en sådan upplevelse som jag tror blir svår att överträffa. Sol, medvind och fantastiskt cykelsällskap. Det är ”lätt” att cykla 320 km när man är tillsammans med cyklister som vet hur det ska gå till.

Det är en grym historia och jag är stolt över att vara en del av ett företag (Argon 18) som tänker lite utanför boxen och gör saker lite annorlunda. Detta passar mig som handen i handsken och gör att jag själv utmanar ödet med nya idéer.

Givetvis handlar det i slutändan att sälja cyklar, men vägen till en försäljning kan man göra på många olika sätt. Vårt sätt tycker jag är coolt.

Läs gärna hela historian HÄR som min kollega Jacob Örholm har skrivit.

Nu får det bli lite helg.

Ciao