Vilken utmaning ska man försöka sig på?

Nu har jag utmanat mig själv med Trelleman, sprungit sydkust marathon och kört Malmö – Göteborg. En säsong som skulle varit den sista blev inte den sista. Utan nu sitter man här och letar efter en sista utmaning för året. För ska jag få träningen gjord på ett vettigt sätt måste jag ha något att fokusera mot. Annars blir det lätt att det blir för mycket av det goda. 

Därför har jag börjat fundera i banorna om att kanske göra comeback på cykeln och köra SM i oktober. Det den andra utmaningen som jag funderar på är att försöka kvala till SM i marathon nästa år. 

Båda utmaningarna går egentligen emot mina principer. För jag vill gärna kunna tävla och fajtas mot de bästa. Det kan jag göra på triathlon tävlingar fram till löpningen sen faller det lite därefter. Men har inget att hämta på varken cykel SM eller ett marathon SM. Där blir jag bara utfyllnad oavsett vilket det blir men väg mot mitt stora mål nästa år blir något enklare med något att ta sikte på.

Kvalgränsen för att kvala till SM på marathon är 2.40. vilket är otroligt tufft men inte helt orimligt. Dock behöver där gå någon tävling till hösten för att man ens ska få till ett försök. 

Vad säger ni? Vad tycker ni att jag borde satsa på? 

Jag är absolut inte rädd att misslyckas. Dock vill jag inte köra ett cykel SM och bli satt efter 30 km. Men det tror jag inte ska behöva ske om jag väljer den utmaningen.

Nu ska jag fortsätta att jaga TRE så min mobil kan fungera igen. Lite jobbigt att vara utan en fungerade telefon när man byggt upp stora delar av sin verksamhet på att ha en fungerade telefon.

Ciao