Parentini kläder och fredags 50:an

Vi får väl backa tillbaka bandet till fredag och skriva en liten kort redogörelse om fredags 50:an. Kunde märka när vi simmade att armarna var trötta efter styrketräningen 2 dagar innan. Ja ni lästet rätt, 2 dagar innan. När man börjar bli gubbe så förskjuts allt ett par dagar tydligen och allt går lite långsammare. Så egentligen är denna idén med 50 frisim från pall helt idiotiskt helst när jag tävlar mot 15-16 åringar på träningarna också.

Men där fanns ingen tvekan om att 50:an skulle simmas. Jag tyckte jag hade bra tryck och bra flyt men klockan tickade hela vägen upp emot 23.83. Måste erkänna att det var en liten besvikelse. Hade hoppats på ner emot 23.5 på den 50:an.

Men skam den som ger sig 🙂 Vad blev din tid?

Igår var det träning med proffset från Höllviken och vi fick 2 fina timmar tillsammans och jag fick 3.5 h totalt. Det var lite snabbdistans men inom kontrollerade former. Det är riktigt skönt att cykla med någon som verkligen kan träna och hålla jämn hård kontrollerad fart. Efter det blev det 32 min löpning med en sovandes 1.5 åring i vagnen. På ganska lätta ben faktisk. 

VAR ÄR ALLA TÄVLINGAR? nu när man börjar känna sig hyfsat stark igen 🙂

Nog om träningen och mer om cykelkläder.

Argon 18 i Danmark har fått det italienska klädes märket Parentini under sina vingar och då även i Sverige. Så framöver kan vi även erbjuda cykelkläder med fantastisk kvalité, skön passform som tillika är snygga och stilrena. 

Dock är där många cykelkläder som passar in på denna beskrivningen. Men det vi kan erbjuda utöver det är kanske nordens stilsäkraste designer. Min kollega Jacob är han som hjälper till med din design på kläderna. Jacob är hjärnan bakom de legendariska kläderna som Danmark körde med under Rio OS 2016 och är även an av grundarna till Pas Normal Studios. Något annat han har lyckats med är Mikkeller kläderna som har blivit en totalt succé utan någon spec marknadsföring.

Min kollega Jacob!


Klicka in på hemsidan HÄR och kolla lite. Skulle det vara intressant så bara hör av er om ditt företag eller klubb behöver kläder.

Nej, nu ska jag fortsätta dricka kaffe, underhålla barn och ha vilodag.

Ciao