Fredags 50:an och lite Argon 18 cyklar!

Fredag och fredags 50an är avklarad för dagen. Där var inte något spec bra tryck i dagens simning och tiden landade på 23.87. Så i stort sätt samma tid som förra gången.

Egentligen är jag ute på farligt vatten med denna fredags 50:an. Det är lätt att bli besatt och att det blir en låsning i huvudet. Men ser det som ett sätt att utmana just psyket lite då det ofta är det som sviker i tävlingssammanhang. Har skrivit det tidigare och skriver det igen. Har/är bättre på att träna än att tävla och det är något jag jobbar stenhårt med just nu inför nästa sommar. 

Kan jag få med mig känsla jag har på träning in till tävlingarna så kan det bli riktigt roligt. Det handlar även om att ha kvar mental energi till tävlingen man ska köra. Kroppen kan vara bättre än någonsin men är inte huvud med så spelar det ingen större roll. Därför är fredags 50:an en del i att utmana mig lite under träning.

Får bli ett längre inlägg längre fram där jag utvecklar detta ytterligare. Men är för trött för att göra det nu i ikväll.

Var över på kontoret i Danmark idag och fick pilla lite på lite snygga cyklar 🙂 Där kommer ju en E-119 Tri + Disc som är toppmodellen av triathlon cyklarna men även lillebror E-117 tri Disc har fått ett uppsving med ett nytt styre. 

Kolla in filmen här på E-117 disc:

IMG_4062

Sen är jag helt inne på att införskaffa mig en Dark Matter när jag kan få vantarna på en. Vi har sålt helt slut på denna cykeln men som tur är så kommer de nya färgerna i början av november 🙂 Den har blivit otroligt populär och med all rätt. Dark Matter är lätt, styv och otroligt bekväm att köra på. så den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Vilken färg hade ni valt?

Nej, nu kallar sängen.

Ciao