Argon 18 Nitrogen Disc!

Man säger att måndagen är det värsta dagen på veckan och det håller jag tummarna för att det stämmer denna veckan. Dock har det varit höga toppar och djupa dalar. Till de djupa dalarna hör bland annat att pappa fick bekräftat att han brutit foten på 2 ställen och fick åka till akuten för gipsning. Ungefär samtidigt gick värmepannan sönder här hemma och blev utdömd. Så nu måste det lösas samtidigt som extra översyn till pappa måste fixas. Har man inte jobb så får man , dock hjälps vi syskon åt på ett fantastiskt sätt. Vilket mer eller mindre krävs för att pappa ska få den vård han behöver. Det ser dock ut som att värmepannan blir ett större problem än pappas fot denna gången.

Däremot var det höga toppar också. Som bland annat en fantastiskt rolig PT träning i morse med lite extra träning till coach också. En såld cykel, en Gallium CS. En god koppkaffe med pappa och en fantastiskt trött kropp på kvällens simning med tillhörande kramp i låret, eller rättare sagt HELA BENET.

Det där med en huvudserie som hette 5×400 med fenor och MAX tog hårt på en gammal trött kropp. Där var inte spec mycket tryck i simningen idag. La 400 ungarna på runt 4.16 och det är iallafall 4-5 sek för långsamt för att det ska vara okej. Men det kommer.

Så för att sammanfatta det hela så måste man väl säga att det har varit en väldigt händelserik dag. Men nog om det som kallas livet och in i drömmarnas värld.

Lovade visa upp 2021 års cykel till Schweiz och här kommer den:

Kommer trampa runt på en Argon 18 Nitrogen Disc med DT swiss hjul och så klart Ceramic Speed vevlagar samt oversize pulleywheels. Sen har jag haft en omröstning på Instagram om vilken färg det skulle bli och Silver to Radiant Pocket Beach vann. Lägger in en bild på utmanaren här också. Ni förstår kanske att det inte var ett lätt val att välja 🙂

Varför då en Nitrogen?

Jo, då mitt stora mål 2021 kommer att utspela sig i alperna. Så tankarna har gått åt att jag vill ha en aerodynamisk cykel som klara klättringarna på ett bra sätt. Kommer montera på tempopinnar så jag kan vara aerodynamisk när det behövs men ändå sitta bra när klättringarna kommer. Lite som när Gustav Iden vann 70.3 VM i Nice 2019. Han körde på en aero linje cykel med tempopinnar när alla andra körde tempocyklar på den kuperade banan. 

Vill man ha en likande cykel med samma bling bling så gå in HÄR och kolla.

Dock har det varit svårt att slita sig från min Gallium då jag sitter fantastiskt skönt på den cykeln och den väger något mindre. Men kommer med all säkerhet sitta på en Gallium igen men kanske inte under 2021.

Nej, det blev en lång dag idag så nu får det bli lite tv innan ögonlocken ramlar ner.

Ciao