Det blir bättre med lite hets!

Där finns dagar som i måndags när nästan allt gick åt skogen men av erfarenhet så blir det alltid bättre och det blev bekräftat idag. När saker och ting löser sig till det bättre även om resan dit kanske inte var den roligaste. När träningen flyter på bra, bra dag på jobbet och man får läsa sagor för minstingen innan hon ska somna, ja då kan man inte klaga allt för mycket. Mitt inlägg för några veckor sedan om att allt blir bättre stämmer. Det kan ni förövrigt läsa HÄR om ni inte gjort det.

Det är nästa så de senaste dagarna har gjort att man glömt bort det där viruset lite och dess påverkan på sitt liv. Även om sakerna som hände i måndags var tråkiga så var det skönt att glömma viruset lite.

Nu ska jag även blotta mig lite. Löpning är inte min starka sida och det är inte allt för ofta passen ligger över 1h45 min. Men idag rullade det på fint och i Guided Heroes analytic stod där just 1h45 min löpning. Men trott eller ej så blev det 1h55min löpning idag med väldigt varierande terräng. Alltifrån asfalt, till stigar och ett tag ren sand vid kusten. Ett fantastiskt pass vill säga. En sak jag kommer att sakna otroligt mycket när jag efter nästa år lägger av på någon typ av elitnivå är att starta passet med tunga, nertränade ben och sen efter ett tag bara märka hur det släpper. Den dagen jag kommer träna mindre så blir det väl tvärt om. Pigga ben i början med dålig självinsikt som bara kommer att sluta på ett sätt 🙂 Det händer dock även nu.

Ett tecken på att självinsikten inte är helt 100 är veckans inofficiella tävling mot min träningskompis. Han nyblivet proffs i Bora Hanhsgrohe och jag gammal man som försöker bita mig fast. Då jag denna veckan ska försöka samla på mig bra med volym så började jag givetvis att hetsa honom. Råkade nämna att jag tränade mer än honom och sen var det igång. Får se vem som står där som segrare på Lördag. söndag är vilodag, det är sedan väldigt gammalt 🙂

OBS! Får trots allt nämna att detta är skrivet med glimten i ögat och att Frederik följer ett seriöst träningsupplägg med ett world tour lag som övervakar. MEN…….. 🙂

Nu väntar dock sängen efter lite kvällsarbete. Dock vill jag bara tacka för alla snälla kommentarer kring förra inlägget.

Ciao