Fredagsmorgon och mitt tips på cyklar!

Det är med en sån totalt hatkärlek som klockan ringer på fredagsmorgonen. Man vet inte var man är eller vart man ska, sover även i stora tjejens nedre del i våningssängen för att inte väcka resten av familjen. Så det adderar ytterligare en nivå på en total förvirring. I morse så adderade vi till ytligare en nivå då pappa ringde 05.10. Så det gick snabbt att ta sig ur sängen. Som tur var det inget allvarligt när jag väl kom ner till honom. Men pulsen gick upp ändå.

För er som inte vet så fick min pappa stroke för 14 år sedan och förlorade sitt tal samt är förlamad på hela högersidan av kroppen. Så när han ringer vågar man inte chansa, framförallt inte 05.10 på morgonen. Men han somnade gott och jag kunde köra till bassängen för att simma 🙂 

Har ett fint flow i träningen nu och även i bassängen även om det blir något mindre simmat nu pga ……… 🙂 

Dock kunde jag slå till med en fin 50:a frisim med fenor idag, 23.86 på en långsam klocka. När jag gjorde 23.3 så var det på en snabb klocka. Alla i simmarvärlden förstår det jag just skrev klockrent.

Från bassängen till Danmark för jobb, otroligt roligt att komma över här varannan vecka och jobba av lite samt träffa lite kollegor. Sen att man får gott kaffe är bara ett plus.

Tänkte jag skulle visa er 3 av de snyggaste linjecyklarna inför 2021. 

 

Argon 18 Nitrogen, den modellen jag kommer tävla på i Schweiz.
Argon 18 Krypton GF, En fantastisk allround cykel. Kör lite på den nu under vintern för att testa den. Fungerar lika bra på landsvägen som på grusvägen.

 

Argon 18 Gallium Pro Disc. Drömcykeln, lätt, styv och snabb. Mer behöver man inte 🙂

Blir där tid över idag så blir det en kvällsrunda med Inez i löpvagnen. Hon får titta på hundar och fåglar samtidigt som jag får lite extra löpning. En underbar kombination 🙂

Ha en fantastisk fredag

Ciao