Argon 18 Dark Matter + Campagnolo EKAR

Detta gör mig lite extra glad i hjärtat, Campagnolo har legat mig varmt om hjärtat sen jag var barn. Att vi nu på Argon 18 bygger 20 limiterade Dark Matter cyklar med Campagnolo´s nya Ekar gravel grupp gör en väldigt glad. Även denna gången så är Campagnolo i front och presenterar 13 delat.

I dessa tider ska man ta varje chans man får till att vara glad 🙂

Under min uppväxt var pappa agent för Campagnolo i Norden och för mig var det självklart att man skulle köra på Campagnolo. Eller rättare sagt, det fanns inget annat i min värld. Så det var först när jag började köra på olika lag som jag fick cyklar med Shimano.

Lägger till lite bilder så ni också kan få njuta av denna skönheten 🙂

 

Vill ni läsa med om Dark Matter med Campagnolo EKAR så läs HÄR!

Detta får bli dagens inlägg 🙂