Häng på och bli trött!

Hoppas alla har haft en RIKTIGT bra jul trots att världen är totalt upp och ner. Själv har det blivit lite träning, mycket mat och mycket skön tid med familjen. Tomten kom även i år och ställde en säck utanför dörren. Tur var väl det då där var 2 tjejer som var lite smått rädda för tomten om man säger så 🙂

Har tränat under julen men mest löpning och ren distans. Otroligt skönt att få ett litet break och starta de sista månaderna fram emot Schweiz med full kraft. Viktigt att ha både huvudet och kroppen med sig i dubbel bemärkelse.

Vid denna tiden på året brukar jag alltid hitta på massa dumheter och så även i år. Det svider i simmarhjärtat att jag inte kan simma 10x1000m under veckan som kommer då baden inte är spec tillgängliga. Men det får det snart blir ändring på 🙂

Däremot på tisdag tänkte jag dra den klassiska turen till Kivik och Simrishamn med start kl 08.00 från Trelleborg. Är där någon som är sugen på detta så häng gärna på. Hör bara av er om ni vill veta lite mer detaljer 🙂 Kan vi blir ett gäng på 6-8 st så hade det varit otroligt roligt. Det börjar bli en riktigt klassiker nu, Visom Winter Race.

Sen på nyårsafton tänkte jag swisha 50 kr till IFK Trelleborg och springa det klassiska Sylvesterloppet med start 10.35 från Albäck. Är där fler som tycker om att bli idiotiskt trött så häng gärna på. FULL GAZ är det som gäller 🙂

Det blir inte roligare än så här idag. Men håller på med ett par inlägg som kommer upp under veckan som kommer. När man har lite ledigt så ska man sysselsätta sig med något när barnen somnat.

Ciao