Gott Nytt 2021!

Detta blir inget långt inlägg då champagnen ligger på kylning och partyhattarna är på intågande. Trots att detta har varit ett av de sämsta åren på så många vis så får man ändå glädjas att hälsan är i behåll. Man kan sitta och gnälla om hur tufft det varit ekonomiskt, socialt, tävlingsmässigt med mera men det tjänar inget till. Nu kan det bara bli bättre. Benen smärtar på ett våldsamt sätt och det bådar gott inför 2021. Det är den där sköna smärtat man får efter att ha plågat kroppen rejält.

Som traditionen bjuder så sprangs Sylvesterloppet idag om än på ett lite annorlunda vis. När jag vaknade i morse så var kroppen rejält mörbultat så bestämde mig för att inte pressa på allt för jävligt utan hålla 3.30 fart och försöka göra det på ett behagligt sätt. Det tog hela 6 km innan 3.30 fart kändes behagligt men då kändes det faktiskt riktigt behagligt 🙂

Först 4 h med ett worldtour proffs, sen 210 km i värdelöst väder och sen 2 h i regn med en stark jäkla 15 åring satte tydligen sina spår 🙂 man är tros allt inte 24 längre….!!! Men det är lika roligt som när man var 24 iallafall.

Nu blir det festligheter med familjen och vila imorgon.

Ta hand om er denna nyårsafton så firar vi in ett grymt 2021.

Några höjdpunkter från 2020 kommer i bildformat här:

 

GOTT NYTT ÅR