Utmana dig själv runt Vättern!

För ett tag sedan så blev det klart att Guided Heroes blir officiell leverantör till Vätternrundan när det gäller träningsrådgivning. Otroligt roligt att vara med på resan Guided Heroes gör. Detta är ett spännande samarbete som kan bli otroligt roligt.

Detta har gjort att jag tillsammans med min kollega Marcus Streijffert kommer ha en grupp som kommer köra runt Vättern på Sub9. Likt förra året så anmäler man sig till både rundan och coachning fram till Vättern. Allt för att rundan runt ska bli så behaglig så möjligt och samtidigt säkerställa att alla är redo för att köra Sub9. I paketet ingår även kläder, startplats, energipaket samt ett Guided Heroes Sub9 community.

Det kommer bli en fantastisk resa. Vill ni läsa mer så klicka på länken HÄR. I samband med att vi släppte nyheten så släppte vi även en rad andra tjänster som kan fungera som vägledning till dig som ska köra Vättern. Klicka runt på hemsidan så hittar ni dessa där.

Annars rullar träningen på otroligt bra, har kört en del Vo2 max intervaller under veckan som har fungerat bra. Fick ett pass på löpbandet där jag sprang snabbare än någonsin. På första varvet höll jag 3.05 fart på intervallerna med 0.5% lutning, men det var på gränsen för lätt. Andra varvet sänkte jag till 2.55 och höjde till 1%. Då kan jag säga att det hände saker, FY F#N vad trött jag blev. Får tacka David Windisch för detta sköna och utmanade pass 🙂

Men ett riktigt bra pass med fallande intervaller från 3 min. Total intervalltid blev ca 38 min. Detta körde jag i onsdag och kunde märka av det lite igår när jag sprang. Detta är mitt sett att verkligen förstå att jag börjar bli gammal 🙂 Dock blev passet igår en höjdare i klockrent väder och med inez sovandes i vagnen. 

Trots lite blöta grusvägar och en vagn att putta på så blev det 4.29 fart med bra känsla/puls under de nästan 20 km.

Ny dag, ny vecka, nya möjligheter på alla plan.

Ciao