Badass Brothers!

Det är väldigt få man kan träna väldigt bra med. Det gäller att visa varandra bra respekt och kunna dra nytta av varandra. Idag hade jag världsklass sällskap på så många sätt att jag inte kan skriva om alla men några kan jag skriva om.

Körde med bröderna Wandahl och tyvärr för mina ben så kan dessa bröderna trycka watt. Frederik ska debutera för sitt Bora Hansgrohe om inte allt för lång tid och Nicolai ska köra för ett av världens bästa juniorlag. Det är ett danskt lag som glädjande nog ska köra på Argon 18 cyklar.  Närmre bestämt Gallium Pro Disc som ni kan se HÄR.

För några år sedan (Okej många år sedan) kunde jag ställa av dessa pojkarna lite när som men nu är det ombytta roller om man säger så. 🙂 Men trots det så är jag lite förvånad över nuvarande cykelform. Så pass överraskad att man kanske ska ta och skaffa sig en cykellicens igen. MEN FÖR ALLT I VÄRLDEN nämn inte detta för Kajsa 🙂 haha. 

Det blir inte roligare än så här idag i soffan med några bitar godis.

Jo, Vi har gjort några uppdateringar kring vårt Vätternrundan upplägg men det kommer ett helt inlägg om detta imorgon. Tills dess så fundera på om du vill köra runt Vättern på ett snabbt, säkert och roligt sätt.

Kan du inte hålla dig så läs lite om det HÄR.

Avslutar med att tacka Badass Boys för en grym runda idag. Nu blir det en kvällskaffe så man kan se en film eller något.

Ciao!