Häng med runt Vättern!

Lovade att skriva ett par rader om vår runda runt Vättern till sommaren. Vi har bestämt att förlänga anmälningstiden till den 21 Februari bara för att kunna fylla upp platserna.

Varför ska man då köra med mig, Marcus och Guided Heroes runt vättern?

För att det kommer bli en upplevelse att köra tillsammans med nya cykelkompisar runt Vättern. Satsar du på superklassikern är detta ett perfekt gäng att köra med. Vi kommer ha några cyklister och ledare som ”enkelt” kan köra dessa 315 km. Ledarna kan hålla farten uppe, sprida bra stämning och se till att alla kör jämt i sina förningar om det skulle behövas. För vi siktar på att köra fort, jämt och säkert. Har man med några cyklister om har lite överkapacitet så sprider det ett lugn bland övriga om dessa kan behärska sin kapacitet och vet jag att dessa cyklisterna klarar.

Sen får man professionell träningsrådgivning fram till Vättern och enligt många så är det en väl värd investering både för själva Vättern men även för att lära sig mer själv.

Kläder, energiprodukter och glädjen får man med i paketet. Där kanske även kommer någon joker till gänget i sista sekund.

Dela, sprid och prata gärna med era kompisar om detta 🙂 Sub9 är det som gäller.

Läs och anmäl er HÄR.

Ska be min kollega, Marcus skriva ett par rader om vem han är. Ni som läser denna bloggen vet förhoppningsvis vad jag är för fjåne.

Nu väntar kvällskaffet och lite mer jobb innan sängen kallar.

Ciao