Trött wattmätare och lite kalorier!

Vilket fantastiskt väder som helgen bjöd på, trots att det var kallt så var det helt fantastiskt att vara ute och köra. Första timmen var lite kylig men sen värmde solen skönt samtidigt som min wattmätare fick frispel.

Men det tog ett bra tag innan jag förstod det. Körde första 2 timmarna med ett snitt på runt 230 watt. Sen körde jag in på lite grusvägar och stannade för att lätta på trycket. Då visade wattmätaren helt plötsligt 0. Sen när den kom igång igen så tyckte jag att watten var lite väl låga. Trodde först det berodde på mina ben så tryckte på för att hålla watten uppe men då blev jag lite stel i benen istället. Stannande och kalibrerade om mätaren och då blev det relativt rätt watt igen. Men då var skadan mer eller mindre skedd 🙂 Sen hade jag inte världens bästa dag heller som inte gjorde saker bättre. Men så lätt är det att titta sig blid på siffrorna. 

Detta har dock hänt tidigare när wattmätarens batteri börjar bli dåligt. Så nu är mätaren borta från cykeln och på väg ner till Tyskland för lite kärlek. 

Som om det inte vore nog så skulle jag stanna på ett av stammis fiken för en semla och givetvis var där en lång kö utanför så det blev ingen semla heller. Därefter ringer Kajsa och säger att jag INTE får komma hem på ytterligare en timme för lillen precis har somnat. Det är inte varje dag det händer så det var bara att njuta av trött ben ytterligare en timme och chefen är helt okej med det.

Det där med den uteblivna semlan tog jag igen igår när vi var ute med familjen i det fina vädret. Då blev det en kanelbullesemla med extra allt 🙂 Har ni inte testat det så rekommenderar jag det. Hur många kalorier som helst i en sån jäkel.

Nu sitter man här på måndagskvällen och har problem att hålla ögonen öppna. 2 h lugn löpning i morse och riktigt hård simning ikväll. Vad säger ni om 10×200 medley med fenor så hårt man kan. Trots den minimala simningen just nu så gick det över förväntan. 2.12-2.16 på alla och med bra känsla.

När jag nu sitter och skriver detta så vräker snön utanför fönstret. Men det får det gärna göra då det är till att vara hemma med barnen imorgon. Det är tuffa tider med småbarn i februari månad när Corona härjar.

Nu väntar soffan.

Ciao