Tack för motivationen FS-Fastigheter!

Har varit riktigt dålig på att skriva här måste jag villigt erkänna. Tyvärr är saker och ting inte helt självgående just nu. Därav uteblivna inlägg här på bloggen. Dock har där hänt en del roliga saker som jag måste dela med mig av.

Det första är, att jag aldrig trodde att jag skulle ha en sådan glöd och motivation som 34åring till att bli en bättre idrottare. Satsningen mot Swissman har verkligen tänt en ny eld inom mig och jag har hittat en ny motivation att göra den träningen som krävs. Givetvis studsar jag inte upp ur sängen 05.25 med ett glädje rop inför en morgonträning men är motiverad nog för att kliva upp. Det som faktisk tar emot mest är de långa distanspassen på cykeln. Inte för att jag inte gillar det, tvärt om. Det är dessa passen jag älskar mest av allt men också de passen som tar mest tid från familjen. Åldern ger trots allt lite perspektiv på saker och ting. 

Dock är en sak säker. Jag kommer stå på startlinjen i Schweiz med vetskapen om att jag gjort allt i min makt för att vara i bästa möjliga form utifrån förutsättningarna.

I annars lite dystra tider så har jag lyckats få med mig en fantastiskt sponsor i FS-Fastigheter på resen mot Schweiz. De kommer troligtvis att följa med ner och heja på plats. Denna sponsringen ger lite andrum och givetvis har detta bidragit till en ökad motivation.

Mötte Christopher som är deras VD första gången på ett läger nere på Playitas och sedan dess har vi haft kontakt. En otroligt trevlig kille som kör på väldigt fina cyklar. Men till skillnad från mina Argon 18 cyklar så fungerar hans cyklar bäst utför av någon märklig anledning. 🙂

Vi tacka för stöttningen och att han trots min vuxenmobbning tror på mig. Behöver ni hyra lokaler så klicka in på deras hemsida HÄR!

Vill fler vara med och supportrar min väg mot Swissman så bara hör av er.

Nu väntar dock soffan och kanske en kaffe till för att avsluta dagen. Kan erkänna att jag druckit orimligt många kaffe idag. Men så går det om man ska upp mitt i natten för att frysa i en bassäng innan vettiga människor vaknar.

Ciao