Elitsimmare igen vid +25 års ålder!

Träningen flyter på otroligt bra även om kroppen har varit något segare denna veckan. 2 hårda dagar till sen blir det 2 vilodagar för att fira stora tjejen hela helgen. Kan märka att baksidorna på låret behöver en extra vilodag. På dagens intervallpass så drog det rejält där bak. Det är bara huvudet som är 25, kroppen har ytterligare några år i sig.

Men strunt i det, det är inte därför jag skriver detta inlägget. För kroppen får vara precis hur trött den vill för huvudet och mitt ego svävar på moln 🙂

I måndags när jag låg där och plågade skiten ur mig själv i bassängen så säger simtränaren helt plötsligt; Du ser ut som en elitsimmare igen, Patrik. Den kära Tommy förstod nog inte riktigt vad han startade där och då 🙂 

Tänkte att det är nästan bud på att aldrig mer hoppa ner i vattnet igen, men dum som man är så hoppade man ner i det kalla vattnet 06.00 i morse.

Till min stora glädje så sitter Max på kanten och säger samma fina ord. ”jag måste hålla med Tommy, det ser riktigt bra ut”

Så nu funderar jag på allvar att inte hoppa ner i vattnet fler gånger. Tänk att få leva i vetskapen att man återigen ser ut som en elitsimmare och detta vid +25 års ålder.

Dock är man inte smartare än vad näsan räcker så på fredag står man där igen 05.55 på kanten för att hoppa i samma kalla vatten. Men då med vetskapen att det iallafall ser ut som att jag är en elitsimmare igen när jag simmar. Att sen farten inte lever upp till denna utnämningen är en helt annan femma 🙂

Sen tror jag inte att formen inte riktigt räcker till för att simma riktigt snabbt på 3800m, men det känns väldigt bra i bassängen just nu iallafall på lite kortare sträckor. Men tro mig, den 26:e juni kommer jag frysa fram riktigt fort på 3800m.

Så nu har jag slagit mig själv på bröstet, berättat hur duktig jag är och varit osvenskt. Så då kan jag skriva att jag fick veta att jag levde när jag sprang på löparbanan senare på dagen idag. Det var ingen dans på rosor och 1 2 3 så var man nere på jorden igen.

Nu väntar lite roligt jobb för En Svensk Klassiker 🙂 Mycket spännande på gång i coachning just nu.

Kaffet hoppar jag ikväll, då det har druckit osunt många espresso under dagen.

Ciao