Påskträning med ungdomarna!

Så har hela påsken gått utan att jag har fått skrivit en rad här på bloggen. Det är en SKANDAL. Men som jag har skrivit ett par gånger tidigare så går saker inte som på räls i cykelvärlden just nu. Tyvärr kostar detta lite onödig energi och tyvärr är det bloggen så får bli lidande.

Men måste trots allt skriva ett par rader om påskdagarna. Det var ett RIKTIGT behövligt break från vardagen. På långfredagen så samlade jag de ungdomarna jag tränar för ett grymt pass tillsammans. Efter Swissman så vet jag precis vad jag ska lägga min tid. Det är så otroligt roligt att både hjälpa med träning och dela med sig av den erfarenheten man själv samlat på sig. Det var en grym stämning och alla gjorde ett superjobb på passet. Att sen gubben får träning på köpet är bara bonus, MEN gubben kan än 🙂

Det viktigaste jag lärde ut under förmiddagens gång är givetvis hur man fika på bästa möjliga sätt 🙂 

Hoppas kunna ta in någon mer i gänget framöver och bygga vidare på denna fantastiska gruppen.

Så här fokuserad har ni aldrig sett mig tidigare:

Den egna träningen har flutit på helt okej men efter mina 5,5 h i fredags så var kroppen ovanligt trött. Så tog 2 lugna dagar med 1 h lätt löpning ena dagen och helvila andra. Det var helt rätt beslut då kroppen var på bra humör igår igen. Fick till ett bra löppass med 10 min lugn löpning, sen 1h på snabbdistansfart, vilket blev 3.45 i snittfart över timmen för att avsluta med 10 min lätt löpning.

Sitter och följer utvecklingen med detta satans viruset och en klump i magen börjar infinna sig. Nu måste det snart vända om Swissman ska bli av. Håller alla tummar och tår för detta.

Nu blir det soffan för klockan ringer snart igen 🙂 Men först:

Ciao