Det blev lite för mycket på kort tid!

2 saker som jag absolut inte ville hända hände, den ena betydligt värre än den andra men båda sakerna påverkar mig mer än jag trodde.

Som många vet så är cykelvärlden under hård press med leveranser med mera och detta tar mer energi än jag har velat erkänna. Tråkigt att ge dåliga besked till kunder gång på gång. Har ändå kunnat kontrollerat det och träningen har som så många gånger hjälpt både min form och att hålla en viss distans till det hela. Så på det stora taget så har det varit under kontroll även om det har varit tufft flertalet gånger.

Men för ett par dagar sedan så hittade jag min farfar i ett väldigt dåligt skick. Ambulans tillkallades och under den tiden jag väntade så var jag 100% säker på att hans sista andetag var tagna i min famn. Jag var livrädd och skakade som ett asplöv en stormig vinternatt. Iväg med honom i ambulansen och under rådande omständigheter så är information från sjukhusen begränsad. Vilket inte gör saken bättre. Jag var enormt tagen av situationen och det brast flertalet gånger för mig. Men efter ett mindre ingrepp, dock ett lyckat sådant i måndags så är stålfarfar på bättringsvägen. Senaste uppdatering är att han mår bra och är vid gott mod.

Jag vet inte vad han är gjord av men inte F€N är det av vanligt virke iallafall. Han ska fylla 96 senare i år och när ambulansen kom så hade utomjordingen 47 i puls. 

HÄR kan ni läsa ett tidigare inlägg.

Är dock enormt tacksam att han klarade sig igenom detta och ser framemot att få hem gubben senare i veckan. 

Han är väl snart uppe på sin cykel och köra sina 1 1/2 h, ”för allt under 1 1/2h är inte lönt att cyla”. Kom ihåg det 🙂

Som om inte det vore nog så när jag satt där och väntade på svar angående farfar så kom beskedet att Swissman blir inställt. Det brast totalt för mig, kanske inte för just att Swissman ställdes in men för att det totalt sett blev för mycket. 

Farfar, Corona, Ekonomiskt bortfall och krydda det med en inställd tävling man sett framemot under så lång tid.

Även om jag fortfarande är ENORMT besviken över att Swissman ställdes in så sattes det hela i perspektiv när farfar samtidigt var dålig. Dock är det synd att man är i bättre form än på många år och inte får visa det. 

Nu undrar nog många varför skriver ja allt detta? Det är inte för att någon ska tycka synd om mig. Det är mer för att försöka inspirera någon som har det tufft att fortsätta kämpa. Framförallt i dessa tider när allt man ser framemot återigen ställs oavsett om det är en konsert, tävling eller något annat. Men man får inte ge upp för att andra ställer till det för en.

Så efter ett par tunga dagar så är jag på benen igen och börjar lyfta blicken framåt som så många gånger förr. För jag vet en sak, DET BLIR ALLTID BÄTTRE 🙂 Får nog snart tycka upp en t-shirt med de 4 bokstäverna.

När det gäller Swissman så har jag inte lagt ner all denna extra tid för att låta Corona förstöra det. Jag ska nog hitta någon tävling som är lik Swissman och köra som aldrig förr och avsluta min karriär som jag vill.

Imorgon blir det ett kritiskt inlägg om hur handlingsförlamade Trelleborgs kommun är. Är enormt tacksam att mina syskon är lika envisa som mig, för utan envishet får man INGEN hjälp.

Glöm nu inte DET BLIR ALLTID BÄTTRE och ta en kaffepaus när det behövs. 

Ciao