Förläsning på Svensk Triathlons digitala idrottscafé!

 

Nu är det äntligen dags för föreläsning igen med med rådande omständigheter så blir det i digitalt format. Det är Svenska Triathlon förbundet som bjuder på föreläsningen med mig. Så gå in HÄR och anmäl er.

Så här presenterar förbundet föreläsningen:

Välkommen till Svensk Triathlons digitala idrottscafé!

Det är äntligen dags för vårens fjärde digitala idrottscafé där vi bjuder in till en inspirationsföreläsning tillsammans med Patrik Ericsson. Med tunga meriter inom både simning, cykel och triathlon har Patrik en lång idrottsresa bakom sig, en resa som ännu inte är slut.

Patrik jobbar idag som coach men har också mycket med  cykel att göra, bland annat genom sin cykelbutik i Trelleborg. Patrik kommer dela med sig av en annorlunda idrottsresa som startade med 35 km cykling som 4 åring och som senare tog honom vidare till olika idrotters underbara och orättvisa världar.

Kvällen kommer även handla om hur idrottandet har räddat honom gång på gång när livet varit orättvist hårt. Hur det är att komma tillbaka efter motgångar och vända de till något bättre än tidigare. Både yrkesmässigt, idrottsmässigt och privat.

Patrik hoppas att kunna sprida inspiration via föreläsningen och föra lite av sitt mantra vidare till er: oavsett hur tufft det är så BLIR DET BÄTTRE.

I samband med föreläsningen kommer vi också självklart diskutera Patriks expertområde cykel, där det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Jag hoppas kunna inspirera till att inte ge upp när allt vi idrottsnördar brinner för ställs in. Men även hur man kan tänka på ett privat plan när ens värld rasar ihop. Eller rättare sagt jag pratar hur jag har tänkt och hur jag har hanterat det.

Hoppas att vi ses nästa torsdag online 🙂

Nu en kaffe, sen lunch och sen ytterligare en kaffe. Jag var trots allt uppe och simmade i morse.

#DetBlirAlltidBättre

Ciao

Patrik