Ida Burrows!

Dagarna går och där är lite tid mellan inläggen. Men där är att göra om man säger så, kanske inte alltid roliga saker i dessa tider. Men det mindre roliga sakerna ska också överstökas så blir de roliga sakerna ännu roligare 🙂

Via både uppdrag åt landslaget och via Argon18 har jag kommit i kontakt med en fantastik triathlet vid namn Ida Burrows. Ida blev ambassadör för Argon 18 i slutet av förra året. I ett blogginlägg för Argon18 berättar Ida hur pandemin har påverkat henne. Det är en stark och ärlig upplevelse Ida delar med sig av.

Läs gärna hela inlägget HÄR.

Annars börjar träningen kännas bra igen. Drog precis av 6×1600 på bana med min nya Nike skor. Ni kan nog gissa vilka det är 🙂 

Trots att det blivt för mig mycket löpning den senaste tiden och benen var slitna redan vid start idag så kunde jag ganska bekvämt hålla 3:20 tempo på alla intervallerna. Så där börjar hända saker med löpningen. Sen om det var skorna eller att jag blivit bättre löpare får var osagt. Jag tror mer på skorna än på mig själv.

Sprang 800ingar förra veckan och trots mer vila och en piggare kropp så hade jag 10 sek långsammare km fart. Men det ska man inte dra allt för tunga växlar av.

Det kanske tom ser ut som där blir en tävling inom en väldigt snar framtid 🙂 Men vågar inte skriva mer om den än. Man vågar ju inte ta något för givet i dessa tider.

GLÖM nu inte att anmäla er till föreläsningen imorgon. Sitter och filar på de sista delarna nu och försöker hitta en bra tråd genom hela föreläsningen. Anmäl er HÄR.

Ciao