Tillbaka!

Nu får jag ta mig i kragen och börja skriva här igen. Det är över en månad sedan här kom ett inlägg och många har frågat om jag lagt ner bloggen. Svaret är nej, dock har där inte riktigt funnits tid, energi eller motivation till att skriva något här.

Där har hänt en hel del saker men har inte haft energin till att skriva ihop något vettigt. Mina jobb har tagit en hel del energi. Men har börjat acceptera att cykelbranschen står inför något som ingen har skådat tidigare. Dock är jag överlycklig att jobba på ett företag som får iväg lite cyklar även om där ligger hårt jobb bakom varje cykel som kommer ut till en lycklig kund. 

Dock så fylls glädjebägaren på av mina adepters framfarter och framsteg när det kommer till träning. Igår var det en av de roligaste dagarna på mycket länge rent jobb och träningsmässigt då jag körde tillsammans med mina ungdomar. Det råder fortfarande stor osäkerhet vem som var starkast under passet men kan skriva så mycket som att gubben kan pressa fjunisarna än 🙂

Jag låter bilderna tala sitt tydliga språk:

Själv går träningen faktiskt helt okej och jag hade i smyg anmält mig till en 70.3:a i Andorra förra helgen. Men då cykelbranschen är upp och ner så fick jag först låna en cykel måndagen innan. I min iver att få tävla igen så glömde jag bort verkligheten lite. Jag har knappt suttit på en tempocykel på 1 1/2 år och verkligheten kom ikapp mig samtidigt som första timmen på tempocykeln hade avverkats. 

Så istället för att åka ner och chansa så har jag anmält mig till 2 tävlingar i Augusti istället. Vilka det är skriver jag i nästa inlägg. Ska ha något att skriva där också 🙂

Kan inte i dessa tider göra ett inlägg och inte nämna touren. Danmark briljera stort och då tänker många säkert på V. Men jag tänker på Michael Mörkov. Någon borde utse den killen till professor över leadout. Gång på gång levererar han sina sprinters i bästa möjliga position till att vinna. Det är inte en tillfällighet att Cavendish dominerar klungspurterna igen. Hatten av för Danmark och dansk cykel.

Har haft förmånen att tävla med och mot alla tre bröderna Mörkov. Genier på cykeln alla tre fast på olika sätt.

Nej, en espresso och en glass så är vi på banan igen.

Lovar att inläggen kommer dugga tätare framöver. Vi går trots allt mot mörkare ljusare tider.

Ciao