2 av 3 avklarat.

Så var de 2 första dagarna avklarade av årets Trelleman och där är bara en fjåne som genomfört den 2 första etapperna. Undrar vem det kan vara?

Simningen är vad den är. Men ville lämna kvar min Garmin klocka på botten då hastighet och sträcka när det kommer till OW är ett mindre skämt. Eller jag hoppas på det annars är jag FRUKTANSVÄRT långsam i vattnet. Dock var det ganska jobbigt att simma igår då det gick lite sjö. Man guppade mer upp och ner än framåt. 

Gårdagen började med lätt löpning med minstigen i löpvagnen. Men det blev en löpande hästsafari 🙂

Dagens etapp blev en otroligt trevlig historia med bra starka cyklisten som följde med de 189 km som min klocka stannade på. Ibland gick det kanske något snabbare än tanken var men stora delar rullade på enligt plan. 

Dagen kan egentligen bara sammanfattas som en fantastisk dag på cykeln. Benen var faktiskt helt ok också efter lite väl mycket träning denna veckan. Tack alla som hängde på.

Den stora utmaningen som varje år är Sydkusten Marathon. Man startar lite låg på energi, kommer igång, springer på stranden allt för snabbt, kommer upp på asfalt och springer allt för snabbt där för det går så lätt, dricker cola, börjar bli trött för att sen bli riktigt trött.

Min tanke imorgon är att öka upp farten successivt från start till 26-27 km för att sen slå av och ”jogga” i mål. 

Ska förhoppningsvis tävla om 2 1/2 vecka och vill inte köra mig helt i källaren imorgon. Så ser det som ett extra kryddat distanspass. Men Sub 3 h ska man väl mäkta med trots det inte allt för snabba underlaget.

Ifjol spände jag bågen lite väl hårt och hade så ENORMT ont i benen de sista 7-8 km. Sen låg jag i smyge på en gräsmatta under 30-40 min utan att röra mig en mm. Så det ska inte bli en repris på det 🙂

Dagen avslutade med 1 1/2 h cykling med stora tjejen som fått en ny cykel. Vi skulle uträtta alla “måsten” med hjälp av cykeln som hjälpmedel. Så får jag addera till de timmarna också så blev det många timmar på sadeln idag.

Nu får jag nog hoppa i säng så det blir mina timmars sömn 🙂

Hörs i morgon med lika glatt humör hoppas vi på 🙂 

Ciao