Vad kommer jag nu ställa till med?

Vad har jag nu ställt till med eller rättare sagt, Vad kommer jag ställa till med? Tävlingsnerven börjar bli outhärdlig att ha och göra med. Så igår öppnade jag en öl och satte mig ner för att få ihop ett gäng tävlingar. Tävlingar som både är utmanande och realistiska att ta sig till på ett vettigt sätt. Tyckte att jag lyckades över förväntan, iallafall när det kommer till utmanande tävlingar.

Först var tanken att tävla i Schweiz nästa helg men då jag gillar just utmaningar och att hetsa lite folk så hamnade lotten på sprint SM i Linköping. Då tänker ni säker. VAD SKA EN GUBBE GÖRA PÅ EN SPRINT TÄVLING?

PRECIS så tänker jag också. Vad har jag där och hämta. Förmodligen ingenting mot de snabba talangfulla juniorerna och ”seniorerna” som kommer att köra. Men det är just det som kittlar mig lite, hur länge kan jag hänga med? Kan jag utmana någon lite iallafall? Kan jag hänga med täten till löpningen?

Många frågor väldigt få svar än så länge. Men nästa söndag ligger alla svaren på frågorna på bordet. 

Någonstans har jag velat testa köra en sprint mot de bästa i Sverige och nu blir det av. Ingen kommer ihåg en död fegis och jag är inte rädd att misslyckas. Utan ser utmaningen i något som inte passar mig helt 100.

Tanken var först att köra en 70.3 nästa helg utomlands. Men att köra upp till Linköping över en helg är enkelt och kostar inte hela tävlingsbudgeten. 🙂

Övriga tävlingar som jag även anmälde mig till är en halv IM i Davos med väldigt och läs VÄLDIGT många höjdmeter på cykeln. Så pass många att det blir att tävla på linjecykeln. 🙂 efter det blir det en sväng runt vättern för första gången innan det bär av till Frankrike för att köra Nice 70.3. Även den tävlingen med väldigt många höjdmeter 🙂 Ni ser kanske en röd tråd här.

Så ser framemot sensommaren och hösten som ett barn ser framemot julafton.

Nu väntar sängen och imorgon blir det en tur till kontoret i Danmark och träning på tok för tidigt på morgonen.

Imorgon blir det ett vetenskapligt inlägg om Sverige och vad som finns och inte finns i vårt land 🙂

Ciao