Nu är vi på banan igen!

Det är ju inte så att inläggen duggar tätt här. Har skrivit det innan man situationen i cykelbranschen är allt annat än rolig och det tar en hel del energi. Energi som jag mycket hellre hade lagt på att skriva inlägg här. Det blir även märkbart ekonomiskt då saker och ting skjuts fram. Men hoppas verkligen att man snart kan se en liten ljusning, det är bara till att göra det bästa av situationen och inte försöka ta det personligen. Det blir ju alltid bättre 🙂

Men nog om det, jag har gjort en otrolig resa men på fel håll. Efter halvmaran var jag lite för het på gröten för att komma igång med träningen. Det i kombination med att andra dosen vaccin trycktes in i kroppen gjorde att just kroppen ballade ur. Från att kunna hålla 3:15 fart till att inte kunna springa alls. Men rekommendationerna är nu att man ska vara lite försiktig med träning första veckan efter sprutan, så problematiken löstes automatiskt. 

Dock är jag igång okej med träningen igen. Kunde köra 4 h distans i lördags och idag kunde jag springa samt simma lite hårdare. Så det går helt klart åt rätt håll. Men formen jag hade när jag sprang halvmaran får gärna infinna sig snart igen 🙂

Snygga synliga kläder från ATTEN 🙂

På dagens simpass kändes det som att att formen är på väg iallafall. Blev 2300 insim uppdelat på lite olika saker. Sen blev huvudserien 10×100 start 1:45 där känslan var betydligt viktigare än farten.

100ingarna landade lite oväntat på runt 1.07-1.09 utan att jag förtog mig allt för mycket. Det är inte ofta man får ut exakt det man vill av ett träningspass, men det skedde idag. Då hade jag ändå ett hårdare löppass i benen tidigare i morse.

Äntligen kom där ett inlägg och nya inlägg är på väg. Nu ska här komma in fler inlägg än var tredje vecka.

Jo, jag fick tydligen piliformis syndrom idag på löpningen så kan knappt sitta på en stol. 🙂 Det har jag inte riktigt tid med nu så hoppas verkligen att det släpper snart.

Nu väntar sängen.

Ciao