Boka en föreläsning!

Under 2016 fick jag frågan att vara sommarläsare i Svedalas församling och fick bra respons på mitt framförande. Sedan dessa har jag fått lite sporadiska förfrågningar om föreläsningar. Nu har jag lagt lite energi på det och håller lite föreläsningar om bland annat följande.

Det blir alltid bättre: En föreläsning om livet i sin helhet med min idrottsbakgrund i grunden. Om att tro på sig själv, kämpa trots att folk säger nej och att komma tillbaka starkare än tidigare. Trots mina 32 år så har jag både på gott och ont gått igenom allt för mycket. Så som stroke drabbad pappa, bruten rygg, elitkarriär och livet som egenföretagare.

Cykel föreläsning: En föreläsning om träning. Hur man lägger upp sin träning, träning med watt, lite om kost samt roliga anekdoter gällande träning från de olika lagen jag kört för.

Triathlon föreläsning: En föreläsning om att träna triathlon. Hur man fördelar de 3 olika sporterna. Tips på simteknik och cykelteknik. Men även lite insyn hur träningen bedrivs i Triathlon landslaget.

Ett par rader från Svedala församling:

Patrik Ericsson bjuder frikostigt på sig själv och förmedlar sin berättelse på ett naturligt och personligt sätt. Med humor och allvar i fin balans tar han oss med på en tur genom sitt eget liv, där vi förstår att det privata i högsta grad satt sin prägel på den professionella banan som cyklist och egenföretagare.

“Patrik en inspirationskälla
och en förebild.”

Vi får följa med i en ung idrottares tankar kring driv, mål och karriär och fundera över vad som är meningsfullt och hållbart. Med sin positiva livssyn, en egenskap som (utan att avslöja för mycket) tycks gå i arv, är Patrik en inspirationskälla och en förebild.

Tack för en fin kväll! Svedala församling

Så är ni intresserade av en föreläsning så tveka inte att höra av er så kommer vi fram till ett bra upplägg. Givetvis ska restriktioner samt allt annat som hör Covid-19 till följas.

Ciao