Tillbaka för att stanna!

Nu var det där så onödigt längesedan jag skrev här igen. Livet har kommit emellan och energin har fått läggas på andra saker än att skriva här i bloggen. Men nu mår alla bra igen och det kan förhoppningsvis bli lite lugnare framöver. 

Eller ja lugnare och lugnare, situationen i cykelbranschen är allt annat än lugn. Eller rättare sagt, den skapar inte ett lugn. Förseningar på ramar och brist på komponenter gör det till ett pussel att få iväg cyklar. Argon18 har klarat det hyfsat och vi kämpar vidare i motvinden. Men det är inte första gången det är lite motigt här i livet om man säger så 🙂
Men nu till bloggen, det ska bli ett rejält omtag och få liv i denna bloggen igen. Högt och lågt ska blandas tillsammans med lite matnyttigt.

Hur går träningen då?

Efter Mallorca så slickade jag såren lite och tog det väldigt lugnt. Nu är träningen igång igen och trappas upp sakta men säkert. Fokus ligger lite på att utvecklas ytterligare på löpningen och få mer distans i kroppen. Har helt enkelt varit för lat innan och inte sprungit de distanserna som behövs.

Samma gäller simningen, har varit för lat där och simmat lite för få meter lite för lugnt. Eller så har jag bara kört lite sprint serie. Men det håller på att rätta till sig det också. När man väl avsatt tid till träning så kan man lika gärna göra det riktigt bra.

Varför tränar jag lika intensivt fortfarande?

Förutom för att jag älskar det och för att det skapar ett lugn för mig så har jag ett stort mål till nästa år, eller kanske tom 2 stora mål. Dessa skriver jag lite mer utförligt om senare i veckan.

Sen till mitt missbruk av skumtomtar. Det börjar gå till överdrift nu. Vi var på julmarknad i söndags och barnen gjorde fiskedamm. När fångsten var fångad så visade sig att det var skumtomtar som var just fångsten. Igår när jag satt och jobbade så kunde jag inte hålla mig utan öppnade jag en av barnens påsar. Detta medförde att jag fick köra inom Ica på vägen hem från simträningen för att köpa en påse skumtomtar. Kajsa vet ingen så säg nu inget till henne 🙂

Ahh när vi ändå pratar om simning så simmade vi en hård serie med fenor igår. Känslan är att att det går fort och att det är bra det man utövar. Nu var det så att en tysk OS simmare låg på banan bredvid och tog bort det känslan ganska omgående. Det är alltid roligt att vara i närheten av folk som kan sina saker på riktigt, själv försöker man bara 🙂

Nu blir det sängen, för jag ska tydligen springa intervaller imorgon.

Ciao