Spännande coachuppdrag!

När det är som sämst väder så är väl det som bäst att skriva ett par rader om coaching uppdrag som är klara för 2022. Om en månad blir det återigen Playitas med Triathlon förbundet för att coacha där under en vecka. Som alltid är det otroligt roligt och hedrande att få följa med ner till Playitas. Att utöva sitt jobb på soldränkta vägar och pooler kan man inte klaga över. Där fick jag till det bra 🙂

Något annat som är klart är att jag tillsammans med David kommer hålla i Guided Heroes Sub9 grupp runt vättern. I år var det en dundersuccé och vi siktar givetvis mot att tangera detta under 2022. Det handlar inte om att hetsa runt de 315 km utan med säker och bra cykling få med hela gruppen runt sjön. Det viktigaste när man kör i en Sub grupp är att man han respekt för varandra och hjälpa varandra hela tiden. 315 km är långt och de flesta får en svacka någon gång under resans gång. Då ska man ha den tryggheten att veta att där är någon annan som är stark just då och som kan ta lite längre förningar när man själv försöker komma tillbaka. 

Detta var en av de sakerna som fungerade allra bäst under årets runda. Undertecknade var den som kanske hade mest problem de sista 60km då jag satt längst bak och kräktes som ett litet barn. Men samtidigt var jag helt lugn då jag visste att jag hade starka kompisar i gruppen som kunde hålla farten uppe.

Är där någon som är sugen på att hänga med runt Vättern så klicka vidare HÄR!

Själv försöker jag få till bra träning och tycker det fungerar bra. Löpningen har nog tagit ett snäpp till framåt även om det kanske inte visade sig på Mallorca. Men det ska det bli ändring på 🙂 Fick beställa ett par nya skor från löplabbet idag, då jag tyckte jag var värd det.

Var nere och blev förnedrad igår under simningen. Man tycker man simmar ok men så kommer den där tyska OS simmaren och visar var skåpet ska stå. Han körde 25 frisim utan fenor eller något på 9.00 från pall. Själv simmade jag 50 fjäril med fenor på 24,64 och var ute på 11.6. Jag stod med andra ord stilla i jämförelse 🙂

Det är mycket kortare fartinslag på simningen nu för att bygga upp en bättre speed inför nästa säsong. När vi ändå är inne på simningen så kommer ett inlägg med lite simtips imorgon.

Nu en kaffe på detta.

Ciao