Super Winter Triathlon 2022!

Nu är åter dags för super winter triathlon igen. Det börjar bli en trevlig och fruktansvärt jobbig tradition att köra detta.

Vi startar onsdagen den 29/12 på Trelleborgs badhus kl 10.00 med antigen 100×100 eller 10×1000 i bassängen. Valet är fritt och man kör så snabbt man vill. Efteråt så fikar vi lite med skumtomtar och pepparkakor som uppladdning inför torsdagens cykling.

Torsdagen den 30/12 är det åt dags för Guided Heroes x Patrik Ericsson Winter Race. Den klassiska turen till Kivik – Simrishamn – Ystad och till sist Trelleborg igen. Vi startar utanför Visom 08.00 på morgonen. Samling några minuter innan. Vi kommer inte ha en följebil detta året utan man får själv ta med den energin man behöver. Dock kommer det bli ett par stopp för att fylla på med energi. Turen är ca 220km lång. Hoppas på att många är sugna på detta så vi blir ett härligt gäng.

För att göra det lite hårdare så hoppar vi i år över vilodagen för att köra Sylvesterloppet den 31/12. 7 km all out löpning för att avsluta året på bästa möjliga sätt. Har länge funderat på om man ska ha en vilodag eller inte mellan cyklingen och löpningen. Men inte sätter man sig ner i växlingszonen och sover ett dygn mellan cykel-löp på en triathlon. Så det blir till att kriga med trötta ben på årets sista träningsdag.

De som fullföljer alla dagarna får en låda skumtomtar 🙂

Så hoppas vi ses under någon av dagarna. Dela gärna vidare så vi kan bli så många så möjligt som vill avsluta idrottsåret 2022 på bästa möjliga vis.

Ciao