Det drar ihop sig!

Hoppas alla har haft en riktigt skön jul och ätit så byxorna sitter något tajtare nu än innan jul. Enligt ett par studier så går en hel del upp i vikt under högtiderna men tyvärr ser man även i samma studier att de flesta inte går ner det man lagt på sig. Därför är det viktigt att träna lite också 🙂

Men det är inte därför jag skriver detta inlägget. Eller ja det är kanske kopplat till det på något sätt. Det drar nämligen ihop sig till årets Winter Triathlon.

Om någon är sugen att simma 10 000m på onsdag så hör gärna av er på något sätt. Man kan välja på 100×100 eller 10×1000, jag själv kommer att välja det sista alternativet. Starten går 10:15 i och med att badhuset öppnar först kl 10:00.

Sen på torsdag kör vi till Winter Race, här får man också mer än gärna höra av sig om man vill vara med att trampa. Det ser ut till att blir riktigt skapligt väder med 8 grader och blåst. Som det ser ut nu så blir vi ett riktigt skapligt gäng under delar av rundan.

För egen del så rullar träningen på även om det blivit något mindre under juldagarna. Fick dock till ytterligare ett pang pass på löpbandet under juldagen. Som jag skrev för ett par inlägg sedan så tror jag fortfarande att min så kallade tröskelfart är runt 4 min fart, men i själv verket är den betydligt snabbare.

Om någon är intresserad så blev passet:

4 km lugnt med en progression mot slutet

8x1000m med 500 ”joggvila” på 4:30 fart.

2 km lugn löpning.

Dock är det svårt att säga vad det skulle omvandlas till om man springer det ute, men där händer något iallafall och det är glädjande.

Igår blev det X antal timmar lugnare distans på ett kallt med soligt söderslätt. Det var halt så in i bomben men som tur var så gick det bra ändå. Hoppas kunna få ett par timmar imorgon också om vädret inte är för dåligt. Måste bränna upp allt det jag ätit om inget annat 🙂

Ciao