Föreläsning!

Först och främst, stort tack för alla fina ord och förståelsen kring Visom. När ett större beslut väl är taget så känns det så otroligt skönt efteråt. Men jag vill understryka att jag inte stänger ner Visom utan kommer hjälpa de som vill och i mån av tid.

Jag har skrivit om det innan och gör ytterligare ett inlägg om mina föreläsningar. Om där är någon klubb eller företag som skulle vara sugen på att kicka igång vårens arrangemang så är det bara att höra av sig. Jag tror och hoppas jag kan inpirera någon att inte ge upp, ge min syn på träning eller prata lite om hur min karriär har sett ut än så länge. 

Ni kan läsa mer HÄR!

Det är mer än okej att dela detta vidare om man känner för det.

Annars rullar träningen på bra inför kommande utmaningar och simningen börjar komma tillbaka till ett bra utgångsläge. Hade några riktigt bra pass förra veckan som sved både här och där. Inte för det kommer spela en avgörande roll på tex Swissman men det är alltid roligt att vara med i hetluften direkt.

Ett av passen var följande:

1500 av blandat insim

9 varv av (175 fart 3 (tröskel)+ 5×25 fart 3+(stressad tröskel)

Lite arm och lugn simning efteråt.

Kan lova att det passet vet PRECIS vart det tar.

Försöker även ta reda på var min gräns går när det kommer till löpning. Sprang på tisdagen en halvhårt backintervallpass för att sen på onsdagen tömma mig totalt med ett 70/20 pass på löpbandet på bra fart. Trodde inte att det skulle gå men det gick, men det gjorde det. Där ser man hur otroligt mycket det mentala spelar in på riktigt hårda pass.

Tänkte vidareutveckla det i veckan, ur mina ögon sett. Inte så vetenskapligt bevisat kanske men lite hur jag fungerar och tänker.

Nu får det bli en kaffe till.

Ciao