Nya spännande tränaruppdrag!

Som många av er vet så har jag för många myror i byxorna eller för många bokstavskombinationer för att sitta stilla under längre perioder. Eller som min kollega David brukar säga: vi har hela alfabetet förutom I och Q. Det är väl bara tacka och ta emot? 

Därför blev även denna dagen en perfekt dag.

Bra träning, bra möten, några leveranser, några nya träningsprogram till adepter och fika i stan stora dottern. En bra dag helt enkelt.

En av de roligare sakerna som blev klar tidigare i veckan att jag återigen ska få coacha under triathlon förbundets vingar. Denna gången blir det en helg i Jönköping med lite extra fokus på simning. Jag ska dock inte hålla i simdelen då förbundskaptenen i Open Water simning kommer att vara på plats. Förbundskaptenen heter Micke Rosén och var en otroligt duktig distanssimmare på min tid. Har inte kört våldsamt många lopp mot honom men ett par st tror jag det blev trots allt. Dock har jag aldrig slagit honom. Kanske kan lura ut honom på cykeln och ställa honom i någon backe kring Jönköping 🙂

Ni kan läsa mer om helgen HÄR!

Det är nästan så att en sådan här helg får kallas jobb. Det är en ära att få dessa typer av träningsuppdrag 🙂

Det blir inget lägre inlägg än så här idag, men måste ta tillfället i akt och tacka för fina kommentarer angående det förra inlägget. Roligt att det kan inspirera någon eller att få någon att tänka till kring sin egna träning.

Nu blir det sängen, det blir en lååååååång dag imorgon.

Ciao