Klassiker coach, Italien och glöden glöder än!

Så nu är det verkligen på tiden att starta upp denna bloggen igen, det har helt enkelt varit för mycket andra saker att stå i, fantastiskt roliga saker.

En av sakerna som har hänt att jag blivit Klassiker Coachen för En Svensk Klassiker. Jag kommer på deras sociala kanaler ge lite tips på div träningsrelaterade saker. Otroligt roligt att få jobba ut mot en bredare och större publik. Dock känner man sig lite smått dum när man står där och spelar in filmer men det släpper väl till sist också. Kanske kan bli skådespelare en dag också 🙂

Gå gärna in på deras sociala medier och kolla om sköter mitt jobb eller inte. Tar mer än gärna mot tips hur jag kan göra det bättre. För man kan alltid göra saker bättre.

Sen är där en hel del roliga saker som sker inom Argon 18 också. Även om cykelbranschen fortsatt är i ett stålbad så måste man framåt och kämpa ändå.

Min egna träning rullar på otroligt bra, sitter på flygplanet hem från mitt älskade italien. Har varit nere och fått helt fantastisk cykling i underbar miljö. Dock är jag imponerad av att min träningskompisar har stått ut med mig och mina påfund. Stort tack för 8 grymma dagar.

Tror jag summerade det hela till 36h träning på 7 dagar och trots mängden så svarade kroppen otroligt bra på all träning. Detta är inget man ska göra som nybörjare eller motionär för kroppen tar styrk även om det känns bra. Så nu väntar lite mindre träning med lite mer intensitet när jag kommer hem. Men framförallt lite tid med familjen. 

Jag försöker verkligen göra ett seriöst försök att vara i bästa tänkbara form till den 26:e juni. Så som jag håller på nu är ABSOLUT inte hållbart under en längre tid men har bra koll på det för stunden och det känns fantastiskt. 

Det som glädjer mig mest är att jag trots 23-24 år av elitidrott verkligen brinner för detta. Glöden är lika stark nu som när jag simmade ungdoms SM som 14 åring eller när jag tävlade nere i Italien som 24 åring. Det är en helt otrolig känsla. Det är samma känsla jag försöker förmedla till de jag tränar. Visst alla träningar är inte en dans på rosor men ser man på det som helhet så ska man känna en glädje.

Nu plingar det här på flyget och det är dags att stoppa undan datorn. Men lovar hålla bättre liv vid datorn nu och fokusera lite på att ge lite tips här.

Lite bilder får jag väl ändå bjuda på och en bild på en HELT fantastisk pizza 🙂 och ja, jag har druckit kaffe så det räcker och blir över. Oavsett var du stannar så får du en bra espresso till 1€. Det borde vi lagstifta och gå till val på i Sverige 🙂

Ciao