Gruppcykling med Vätternrundan och Guided Heroes!

Idag var det dags för gruppcykling i Vätternrundan och Guided Heroes regi. Det är helt magiskt att komma ut och få träffa likasinnade under en cykeltur en lördagsförmiddag. Tänkte skriva att vi hade tur med vädret idag om man jämför med övriga Sverige. Skåne har inte tur med vädret, Skåne har alltid bra väder 🙂 Något att fundera på ni som bor norr om åsen och tycker att snö är såååååå härligt. 🙂 Skämt och sido så var det synd att vädret ställde till det på de andra orterna i Sverige denna dagen. Planen var att man skulle kunna cykla från 9 olika städer runt om i Sverige, vi får hoppas skånskt väder nästa gång. (att jag aldrig kan låta bli )

Tillsammans med min kollega Vincent fick vi ihop nästan 80 km på en naturskön runda. Vi delade upp gruppen i 2 så alla skulle få ut det bästa av förmiddagen och njuta av turen. Det är trots allt inte helt enkelt att få en stor grupp cyklister som aldrig har cyklat med varandra att fungera bra. Detta tyckte jag dock vi löste fint, med respekt för varandra så kommer man långt.

Vi pratade även om vad Guided Heroes är delade ut lite koder. Så är där någon som läser detta som funderat på att testa på det där med att ha någon som lägger upp träningen. Skicka då ett mail (patrik@guidedheroes.se ) till mig så löser jag att du får första månaden fritt.

Vill bara att avsluta med att tacka alla som dök upp och cyklade idag, Det får vi göra fler gånger.

Ciao