Swissman del 2!

Jag slutade förra inlägget med målgång, trött kropp och smärtande mage.

Så får ta vid där och skriva om lite trevligare saker.

Många har nog sett jag det brast lite för mig de sista 200-300m fram till målet. Det var så många känslor som bubblade upp och jag har verkligen sett fram emot denna tävlingen. Mitt mål har hela tiden varit att ta mig upp på pallen och när jag förstod att det skulle gå vägen, då blev det känslosamt. Framförallt då jag flertalet gånger spänt bågen för hårt och misslyckats. Men i år har jag njutit av tävlingarna, resan dit och återigen har träningen räddat mig från jobbiga stunder.

I lördags fanns bara självförtroende, en enorm glädje och en barnslig förväntan.

Efter den fantastiska målgången så skickad jag David för att köpa världens dyraste mineral vatten i väntan på att tåget skulle ta oss ner till Grindenwall. Därefter blev det ett sparsamt firande och därefter stupade vi ner i vars en säng. Precis när jag hade somnat så krampar insidan av låret på vänster sida och jag skriker rakt ut i smärta. Dock hade jag på känn att just detta skulle inträffa, så var inte helt överraskad. Dock tog det betydligt kortare tid än jag hade räknat med.

När morgonen återigen var i antågande, dock x antal timmar senare än morgonen/natten tidigare så var hungern total. Fick tänka efter ett par gånger så magen skulle hinna med. Dock gick 2 croissanter ner på vägen mellan buffen och bordet där vi satt.

Därefter var vi återigen på väg till målgångstoppen, denna gången med hjälp av tåg och det var benen väldigt tacksamma för.

På toppen väntade den mäktigaste prisutdelningen jag varit med om. Stå där på toppen, men alla som tagit sig mål och alla supportar var mäktigt.

 

När vi ändå är inne på just de som var supportrar så hade jag givetvis den bästa. Kan inte tacka David nog för det enorma arbetet han la ner under dagen. Har var där precis när jag behövde honom och fixade det jag bad om. Utan honom kan jag ärligt säga att pallplatsen hade varit förlorad.

Där är många personer som gjort detta möjligt och givetvis toppar kajsa den listan. Dock måste jag rikta ett enormt stort tack till Christopher på FS Fastigheter för den otroliga support han har gett.

Listan kan göras lång och jag är evigt tacksam för alla som bidragit.

Vad händer nu då?

Ja lider man av alla bokstavskombinationerna förutom I och Q så kan man inte bara sätta sig på en stol. Men det är för spännande att skriva i detta inlägget så där kommer ett nytt i helgen med detta 🙂

Satan, börjar bli expert på att skapa en spänning 🙂

Jag själv är så exalterad över dagens besked att jag knappt kan sitta stilla på stolen.

Brukar skriva att kaffet väntar, men idag väntar en kall god italiensk öl

Ciao