Hjälp oss att göra skilland på vägen mot Paralympic 2024 i Paris!

Där kom lite andra inlägg än som egentligen skulle komma upp under helg.

Som jag avslutade fredags inlägg så är det en ganska omfattande och stor satsning som vi ger oss i kast med. När man gör en satsning likt denna så kommer man inte runt att det kommer att kosta pengar, en hel del pengar. Vi har fått klart att resor, tävlingsavgifter med mera kommer bli täckta med hjälp av stöd från Paratriathlon Sweden.

Dock kommer vi inte runt att det kommer att kosta betydligt mer pengar än det fantastiska stöd vi fått för att nå Paris 2024. Det kommer tillkomma träningsläger, material samt att vi ska kunna träna tillsammans hemma i Sverige. Samtidigt som där ska läggas ner en hel del träning och den tiden ska tas någonstans ifrån. 

MEN vi vill att resan mot Paris även ska vara inspirerande för andra att våga utmana sig och göra det man funderat länge på att göra oavsett vad det är. Kan en blind köra en sprinttriathlon så kan alla köra en triathlon, springa ett speciellt lopp eller cykla Vättern. Var och en gör sitt bästa och vinner på så sätt över sig själv. Man kan betydligt mer än vad man tror.

Vi vill även lägga lite extra krut på att inspirera unga både utan och med funktionshinder att testa sina vingar. Några gånger går det helt enligt plan andra gånger går det helt åt skogen. Det viktiga är att man mår bra längs resan och gör sitt bästa, det kommer man otroligt långt med.

En dröm hade varit att få in tillräckligt mycket pengar så vi hade kunna bjuda in idrottande barn med funktionshinder till en träningshelg. Samtidigt som alla sponsorer bjuds in för att vara med. Det är en av sakerna vi vill göra under vår resa.

Därför räcker vi ut en hand till företag som kan ställa sig bakom detta och vill vara med på en resa under 2 år. Vi har gjort lite förslag på hur sponsringen kan se ut men tar gärna ett samtal innan så vi tillsammans ser att det kan fungera. Vi är även i behov av personer som är betydligt bättre än oss på att promota och vad vi kan göra för att kunna dela denna resan på bästa möjliga sätt.

Man får gärna dela detta vidare till så många som möjligt. Målet är Paris 2024 men på vägen vill vi göra en skillnad. Gör vi skillnad för 1 person så har det hela varit värt det. Men som sagt allt kostar pengar och det är inget man gör själv.

Vill man komma i kontakt med oss så mail Patrik@visomcyklar.se

Stort tack för ni läste, delade och hjälper oss på resan mot målet 2024.

Patrik och Hein.