Boka föreläsning inför hösten!

Äntligen börjar där komma lite fler förfrågningar när det kommer till att hålla i träningar och föreläsningar. Vilket är fantastiskt roligt och behövligt efter några år helt utan detta.

Jag har suttit lite på kvällarna nu under sommaren och filat på en uppdaterad variant av min föreläsning ” Det blir alltid bättre”. Det är en kombination av min karriär, mitt liv och att kämpa trots att oddsen är emot dig.

Ska man placera föreläsningen i något fack så hamnar den väl i inspirations facket. Jag har kryddat föreläsningen med min nya utmaning som guide till Hein och vår resa mot Paris 2024. På sikt kommer detta bli en egen föreläsning men det blir först när vi tagit oss till Paris 🙂

Föreläsningen passa egentligen för alla men är man idrottsintresserad så kanske den ger ett litet extra mervärde. 

Har du ett företag, är med i en idrottsförening eller är verksam i något annat sammanhang där en inspirerande föreläsning kan kicka igång hösten så tveka inte att höra av er.

Nu är det fredag, så en fredagsespresso måste tillredas.

Ciao