På väg till Swedeman och Åre!

Sitter och tittar ut genom fönstret samtidigt som jag grubblar hur jäkla långt Sverige är. Jäkla skönt att man bor i skåne där allt finns inom rimliga gränser. Ytterligare ett plus till Skåne kontra Sverige 🙂

Anledningen till att jag grubblar över detta är att jag sitter i en bil på väg till Åre där jag ska agera supporter till min supporter. Denna gången är det David som ska köra Swedeman och jag ska försöka vara en lika bra supporter som han var till mig nere i Schweiz. Det blir en otroligt tufft men ska göra mitt bästa för att David ska få en så grym tävling som det bara går. 

Imorgon har vi en dag där lite jobb ska utföras för min del. Sen blir det att hämta nr lappar, kolla simningen, banan och lite växlingszoner. Lite träning ska hinnas med också, men det är något som prioriteras 🙂

Sen smäller det kl 05.00 på lördag morgon för David. Först är det 3800m simning i en relativt kall sjö, därefter är det 205km i kuperad terräng (2400 höjdmeter) och därefter avslutas det hela med en ”fjällmara” eller vad vi ska kalla den. Det är 42 km där vi givetvis ska upp över åreskutan innan färden fortsätter ner till målet på Åre torg (1700höjdmeter). Jag ska få förmånen att springa tillsammans med David under hela löpsträckan och peppa honom så mycket jag bara kan. Men innan löpningen ska jag langa, fixa växlingszonerna med mera. Ni förstår själv att det bli en lång och härlig dag för alla inblandade.

Nu ska jag plugga banan och lite andra saker innan vi rullar in i Åre. 

Ciao