En blind leder en seende!

Efter en skön morgonsimning och sen jobb så satte jag mig i bilen för att köra till Hein. Känns obehagligt att lämna Skåne för andra helgen i rad till förmån för Norrland. Kanske kommer hem och pratar väldigt märkligt om detta ska fortsätta 🙂

Vi började med att ha ett väldigt bra möte med Sweden paratritahlon. Där vi gick igenom vad vi behöver göra för att nå Paris 2024. Som jag har skrivit tidigare så kostar denna satsningen både tid och pengar. Detta måste täckas på något vis.

Efter mötet så bytte vi om till löparkläder för att springa en timme lite lugnare. Vi startade på nya vägar och kom sen in på vägar vi sprungit på tidigare. Sprang lite längre bort än vi gjort tidigare och sen vände vi för att springa samma väg tillbaka. Efter 2 km så sa Hein ” snart är vi tillbaka till vägen som anslöt till den vägen vi springer på nu” och jag svarade då ”nej den vägen passerade vi för 400-500m sedan” 20 meter senare ser jag vägen vi kom ifrån. Jag brukar ha 100% koll på vägar och var jag är, men idag blev jag överkörd av en blind man. Varpå Hein säger ”jag må vara blind, men så totalt blind är jag inte” (han är totalt blind men det hindrar inte honom från att hitta) Därefter ökade jag farten lite bara för att jävlas 🙂

Tror jag skrev det sist vi tränade tillsammans men skriver det igen. Ni tror att vi springa på fina raka vägar, dock jobbar vi inte så. Denna bron sprang vi över en gång idag. Be en kompis guida dig över något likande samtidigt som du blundar. Det är respekt det Hein gör och jag börjar övervinna min rädsla för att något ska hända. Jag menar, har får själv skylla sig som lägga all sin tillit till mig. Det gör ju inte ens Kajsa och henne bor jag tillsammans med.

Efter vår timme så hoppade jag upp på Hein´s löpband för att få några intervaller in på kontot. Blev 4x1km på 3:20 och känslan var helt okej. Benen börjar komma tillbaka till något normalläge efter Åre.

Imorgon väntar en riktigt hård dag. Det blir en längre tur på cykeln med lite hårdare fartinslag (stressad tröskel) därefter 6 km löpning varva 2x2km ska vara på tävlingsfart. För att få en bra dag så har jag lovat Hein lite simning på eftermiddagen. Tur att han inte kan se vad jag planerat utan bara får hänga med på idiotin. Ahh den var dålig men det var det bästa jag kunde komma på så här på en fredagskväll.

Där kommer säkert fler roliga historier imorgon.

Ciao