Para Världscupen i Turkiet!

I helgen fick jag och Hein en plats till Världscupen i Turkiet den 15:onde oktober. Så nu blir det fokus på att komma i bra form tills dess samt att jobba med de sakerna vi kan påverka. En av de sakerna är att låna en av förbundets tandemcyklar. Det är inte optimalt men deras cykel är en bättre cykel än den vi normalt cyklar på. Allt som kan göra oss lite snabbare är givetvis välkommet. Vi måste ta oss upp till den övre halvan av resultatlistan för att vi ska slippa förlita oss på wildcard till världscuptävlingar framöver. 

Jag har finkammat nätet på cyklar så nu vet jag precis vilken cykel vi behöver för att utmana de bästa på allvar. 

Vi behöver givetvis träna mer tillsammans, för att det ska ske så behöver vi få in lite fler sponsorer som kan stötta upp. Det är ingen lätt match med tanke på hur omvärlden ser ut i dagsläget, men vi gör ett tappert försök iallafall.

Fram till start kommer vi fokusera på att göra rätt saker med den utrustningen vi har. För Hein´s del handlar det om att få upp farten när det kommer till simningen och löpningen. När det kommer till mig själv så handlar det om att få några extra watt i benen så jag kan trycka lite hårdare i pedalerna under cyklingen. 

Själv har jag fått tillbaka en otroligt motivation och den där obeskrivliga glädjen till träning/tävling finns där igen. Helgens löpning gjorde det inte sämre. Att kunna spring delar av tävlingen i hyfsat högt tempo med den lilla löpträningen och en ömmande höft gav verkligen mersmak. 

Därför började jag kolla runt om där fanns någon tävling jag kunde köra innan säsongen är över. Det visade sig att några krockade med para världscupen och andra kostade helt enkelt för mycket att ta sig till. Samt att jag förmodligen behöver ett par veckor för att få höften 100% igen. Jag vet ju själv hur jag fungerar, får jag för mig något så är det full satsning som gäller. Detta gör att Swissman var min sista egna tävling……än så länge.

Ni som inte tror på mig, gör nog helt rätt i det. 🙂 klicka in imorgon, få det bekräftat och läs om tankar inför 2023/2024 då.

Hörde jag kaffe? Det måste jag också skriva om någon dag. Att svenskar förväxlar brunt vatten med kaffe. 

Ciao