Grey Matter och jag kom ner på jorden!

Först vill jag göra lite reklam för en ny cykel som Argon 18 har släppt och därefter vill jag klanka ner på mig själv.

Cykeln jag vill skriva ett par rader om heter Grey Matter.

Argon 18 släppte för ett tag sedan en ny Gravel cykel som härstammar från vår populära Dark Matter. Grey Matter är en ALU Gravelcykel som har samma typ av framgaffel som Dark Matter. Vilket ger den en otroligt skön känsla och mjuk gång på grusvägarna. Montera på 42mm däck och du tar dig fram på de flesta underlag.

Grey Matter är den perfekta cykeln för dig som vill uppleva grusvägarnas charm och samtidigt inte tömma spargrisen. Vi eller ja Argon 18 har lyckats med konststycket att få med många av Dark Matters egenskaper in i Grey Matter. Vill man montera på ordentliga skärmar för att slippa bli helt grisig så finns där möjlighet till detta. 

En grym cykel helt enkelt. Vill man kolla in cykeln mer så klicka HÄR

Kan även skriva att jag blev nedtryckt i skorna, slaktad, förnedrad och utskämd på gårdagens simträning. Det var ett insim, 8×50 som tävlingslopp från pall med start var 7:e minut med lite lugn simning i vilan. Hela passet avslutades med 500m lugn simning.

Dessa satans ungtuppar satte mig på plats idag. 50m är för kort för en gubbe och helst när dagen inte riktigt är där. De jag simmade frisim på hamnade på 27.1-27.3, vilket är lite för långsamt. Detta säger inte så mycket hur snabbt man simmar på 1900 eller 3800m. Men är där ett tävlingsmoment i träningen så är det, så mycket tävlingsmänniska är jag trots allt 🙂

Får väl utmana ungtupparna på 400fr eller ännu hellre 1500fr, när jag tänker efter så hade det nästan räckt med 200fr. 🙂

Nog om det. Fick även till ett bra löppass i måndags. Första riktiga löppassen sen jag fick problem med höften. Det blev 20 km med lite varierande underlag och det bästa är att höften kändes lika bra efter passet som innan. Så nu kan man sakta men säkert höja volymen när det kommer till löpningen.

Äntligen känns det som man är på gång igen.

En kaffe på detta så kör vi

Ciao