Strul med hemsidan!

Ja det var ett bra tag sedan jag skrev något här och som ni kan se så ser inte hemsidan riktigt ut så som jag vill att den ska göra. Det är inte lätt att vara helt tappad bakom flötet när det kommer till tekniska saker på en dator. Men det jobbas på att ge hemsidan en uppfräschning. När det är klart återstå att se 🙂

Planen var att jag och Hein skulle avsluta säsongen med att köra world triathlon finalen i abu dhabi till helgen. Men tyvärr blir det inte så av en rad olika anledningar. Istället tar vi sikte mot nästa säsong som kommer bli hektisk. Har jag inte rest innan så kommer jag göra det nästa år. Vi försöker även försöka få in några fler sponsorer så det hela kan gå ihop på ett bra vis.

Annars fick jag ett väldigt trevligt mail idag, det var nästan som att det var julafton lite över en månad för tidigt. Lite tramsigt är det allt men måste skriva ett längre inlägg om vad det är och vad det innebär. Men otroligt roligt är det iallafall. 

När jag sitter och skriver detta så är det med tunga armar. Simklubben kör toppning nu i och med att sim sm börjar i morgon. Det har betytt att det har varit ganska korta men intensiva pass. Idag blev det 2 lopp från pall och det ena var 4×25 frisim all out med 10s vila mellan. Det gick otroligt långsamt samtidigt som jag blev så in i bänken trött. Hoppas det snart blir längre serie med farter kring tröskeln så gubben kan få briljera igen.

Så nu får jag fortsätta att försöka få rätsida med hemsidan.

Ciao