En bra dag helt enkelt!

Nu verkar hemsidan fungera hyfsat som jag vill, ska inte säga att den är perfekt än men den är funktionsduglig iallafall. Det går att läsa inlägget och klicka på de olika flikarna. Men tror ändå att den ska få ytterligare en uppfräschning framöver.

Det har varit en fullspäckad dag med bra träning och spännande möte på jobb. Står alla stjärnor rätt så kommer Argon 18 in i ytterligare en butik och där är lite spännande saker på gång med ESK (En Svensk Klassiker). Under en dag likt denna så går där åt en del gott kaffe och ett par skumtomtar så klart.

Sen av någon outgrundlig anledning så lyckas jag alltid att få mig otroligt trött också. Jag har problem att få ihop det i min lilla hjärna hur jag kan ha kvar drivet att plåga kroppen så pass hårt. Förmodligen är svaret enkelt; jag har hela alfabetet på min journal förutom I och Q 🙂

Dagens intervallpass på löpbandet blev 3x(8×70/20) med 3 min lätt jogg mellan varje set. Det sved rejält i benen vill jag lova. Körde 2x(10×70/20) förra veckan men idag kunde jag springa snabbare på ungefär samma puls med en mycket bättre känsla. Så träningen går år rätt håll iallafall.

Ni som läser här, det är inte så att ni har en mjuk cykelväska över som jag skulle kunna låna? Tänkte ge mig ut på en längre cykling nästa fredag och behöver ta tåget hem. När jag ändå är ute och frågar efter saker så har någon vägarna förbi Jönköping från Skåne nästa vecka så hojta till. Skulle behöva få upp en väska. 

Skriver mer om detta imorgon.

Nu går ögonen i kors och sängen kallar.

Ciao