Behöver lite hjälp!

Har inte varit helt på topp under helgen. Om det är något skit som ska bryta ut eller allmän trötthet återstår att se. Planen var att få en riktig omgång träning under helgen men så blev det inte. Det blev till att bygga pepparkakshus och klä en fin julgran, så det blev hur bra som helst ändå. Behöver kroppen vila, så ska den få den också. Det är ju inte så att jag är snäll mot den i vanliga fall och även om jag försöker förtränga det så börjar kroppen trots allt bli gammal.

Håller på att börja planera min cykling till Jönköping, men jag skulle behöva ha lite hjälp. Är det någon som vet någon bra väg eller vägbitar som är bättre att cykla på än andra, så hojta gärna till. Skulle även behöva låna några bra lampor så man syns. De ska vara relativt lätta att montera på och klara några timmar. Räknar med att köra 3 h i mörker på morgonen och sen 1-2 h på eftermiddagen beroende på hur det har gått under dagen.

Är där någon som inte har någon att göra alls så får man gärna hänga på längs resan, antingen i bil eller på cykel. 🙂

På tisdag blir det en inlägg om intervaller och musik. Hur man kan lura kroppen eller knoppen rättare sagt 🙂

Nu väntar ytterligare en tidig kväll.

Ciao